Vesti

23.05.2017

Mikser Festival powered by Amstel

I u dobru i zlu…

Sve ove godine, kulturna organizacija Mikser opstaje na kreativnoj sceni regiona i zbog nesebične pomoći kompanija koje su postale supstitut države/Ministarstva kulture, verujući da projekti poput Miksera afirmišu drugačiji sistem vrednosti šireći nadaleko sliku o pozitivnoj slici Srbije, afirmišući stvaralaštvo mladih i promociju apsolutnih vrednosti za
koje se Mikser zalaže. Ipak, ako nam je dozvoljeno, ove godine posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji Heineken, koja je stala iza nas i kada smo ostali bez prostora MH, verujući da će naša strast i energija vrlo brzo pronaći svoju novu kuću i nastaviti svoju kreativnu misiju. Izbegavajući sve ove godine eksplicitne brendinge i dramatačan exposure, učestvujući na CRS akcijama na Miksalištu, Amstel je pokazao izuzetno odgovoran i zreo odnos prema kulturnoj platformi koja pokušava da Beograd i region predstave svetu u potpuno drugačijem svetlu od stereotipa devedesetih.
Da, pogađajte, Mikser House u Sarajevu imaće Amstel kao strateškog partnera i ko zna gde još. Hvala im na tome, i u dobru i u zlu mi bićemo tu!

Srećan nam Mikser festival 2017, powered by Amstel!