Vesti

24.05.2017

Motogrini i Kuhinja na točkovima @MikserFestival

Mikser Festival, kompanija Motogrini i Naša Kuća, zele da Vas pozovu da svojom donacijom pomognete da se kupi jedan skuter „Kuhinji na točkovima“. U Našoj Kući mladi sa intelektualnim smetnjama uz profesionalnog kuvara spremaju i dostavljaju tople obroke licima sa posebnim potrebama, starim i teško pokretnim osobama. Od svakog obroka, 20% sredstava se upucuje za obroke koji se nose socijalno ugrozenim licima. Ovaj skuter bi se koristio da hrana dođe do onih koji ne mogu sebi da je obezbede na drugačiji način. Hajde da to uradimo svi zajedno!

Kuhinja na točkovima je socijalno preduzeće i servis za svakodnevno dostavljanje kvalitetnih i toplih obroka na adresu vaše firme ili kuće. Ideja je da se dobar obrok obezbedi osobama koje ne mogu da brinu same o sebi (stare osobe, invalidi), zaposlenima, samohranim roditeljima ali i svima ostalima koji zbog ubrzanog načina života nemaju vremena da svakodnevno spremaju kuvanu hranu. Kuhinja na točkovima je kao inovativni projekat socijalnog preduzetništva pokrenut u saradnji Opštine Zvezdara, Udruženja za podršku osobama ometenim u razvoju ,,Naša kuća“ i restorana ,,Top Rest“. Cilj ovog servisa je da se zaposle mlade osobe ometene u razvoju, koje nemaju priliku za zapošljavanjem na otvorenom tržištu rada.

Donacije uplatiti na račun „Naše Kuće“ broj 160-280781-81 kod Banca Intesa. Pomozimo ovim ljudima koji su posvetili svoju ljubav i vreme da drugi ljudi žive kvalitetnije i bolje. Uz slogan „Siti i plemeniti“!