Učesnici

Send or read, SEKT(OR) A6 – Srbija

Bio: SEKT[OR] A6 je neafirmisana grupa dizajnera. Školovani za tekstil i modu, zainteresovani za sve segmente umetnosti i stvaralaštva. Različiti. U godinama. U mestima iz kojih dolaze. U muzici, u odabiru filmova, knjiga, u mestima za izlaske. U stavovima i mišljenjima. Jednaki. U pokušajima da iste pomire. Jednaki u donošenju zajedničkih odluka. U prijateljstvu, u davanju, u brizi. Jednaki u ljubavi prema umetnosti i stvaranju. Izložbe: Š.U.N.D. – Try me if you dare Mikser festival – black box Festival mladih Knjaževac SEKT(OR) A6 čine: Sara Jovanović, Ivana Jovanović, Katarina Pinterović, Irena Živković, Sanja Demirović, Stevan Božanović.

Send or read

„Send or read“ je rad koji bi sadržao dve kutije. Crna kutija (send) bila bi u formi poštanskog sandučeta, i u njoj bi moglo da se pošalje pismo u budućnost. Druga crna kutija (read) sadržala bi pisma koja bi posetioci mogli da uzmu iz budućnosti i pročitaju ih, tačnije vide kako će im biti kada budu „pali u budućnost“. Posetioci bi mogli da se opredele, da li žele da pošalju sebi pismo u budućnost ili da pročitaju svoju budućnost, ili pak oba. Cilj instalacije jeste da se postigne interakcija saposetiocima. 

Tehnički opis

Jedna crna kutija bez sa jedne strane bi imala rupu u kojoj bi bila pisma koja su sastavljena i koja posetiocimogu da uzmu, dok druga crna kutija bi imala prorez, ioslikano poštansko sanduče na njoj, u koje će se pisma ubacivati. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+