Učesnici

Zoran Kesić, autor i TV voditelj

Zoran Kesić (rođen 26. jula 1976. godine u Beogradu) je srpski TV voditelj i autor popularnih humorističkih emisija „Ozbiljne vesti“, „Dezinformator“, „Fajront republika“ i „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ koja se emituje od 2013. godine na televiziji B92. [1]

Karijeru je započeo sa 19. godina na TV programu Studio B, gde je radio kao reporter koji se javljao sa terena. Posle par godina, dobija priliku da napravi svoj prvi TV šou Ozbiljne vesti, koji će kasnije prerasti u emisiju Dezinformator, gde zajedno sa Igorom Bugarskim izvodi niz satiričnik skečeva na temu aktuelnih političkih događaja.

Prelaskom na TV Foks (ili TV Prva kako se sada naziva) i pokretanjem emisije „Fajront republika“ koja se emituje uživo u kabaretskoj formi, popularnost Zorana Kesića se značajno povećava. U ovoj emisiji kao gosti učestvovale su mnoge poznate ličnosti, kako sa domaće tako i inostrane scene.

Od jeseni 2013. godine Zoran se vraća na TV ekrane svojom novom humorističkom emisijom 24 minuta sa Zoranom Kesićem, u novom osveženom izdanju.

Dobitnik je nagrade „Stanislav Staša Marinković“ za 2015. godinu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+