Mikser Kids & Teens

U okviru Mikser Festivala 2017: Migracija organizovali smo niz besplatnih radionica za decu tokom celog festivala. Radionice su zabavnog i edukativnog karaktera, podstiču kreativnost dece, a vode ih istaknuti umetnici i pedagozi sa višegodišnjim iskustvom. Radionice su namenjene šarenolikom uzrastu od 4 do 15 godina. Naši najmlađi posetioci biće u prilici da tokom celog festivala prave maketu idealnog grada u okviru radionice Mapiranje grada koju će voditi NOG Promena, da se bave modom uz pomoć Mladih ambasadora iz Niša, da naprave sopstveni logotip i nauče kako da koriste vizuelne komunikacije za potrebe rešavanja različitih društvenih problema u saradnji sa Univerzitetom Metropolitan, kako se prave igračke od recikliranih materijala naučiće uz Grupu Ide, Fondacija SOS Dečija sela Srbija dovešće nam Super autobus, a Novosadski humanitarni centar (NSHC) i CARE International će organizovati više kreativnih radionica i animacija. Sa nama će družiti Miša i Maša zajedno sa Crvenim krstom uz podršku Unitasa, a za stvaranje budućnosti će se pobrinuti DivArt.

Ulaz na festival i radionice je besplatan (osim večernjeg muzičkog progama na River bini), a detaljno se o programima možete informisati na sajtu festivala: http://festival.mikser.rs/programme/mikser-kids-teens/.
Klinci i klinceze, dobrodišli na Mikser festival zajedno sa vašim roditeljima, bakama i dekama, učiteljima, nastavnicima, vrtićima i školicama.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+