Muzika

_DSC8381 (Andere)

Pet dana, dva stejdža i desetine izvođača obeležiće muzički program ovogodišnjeg Mikser festivala. Osmi po redu Mikser festival, “Osetljivo društvo”, traje od 8. do 12. juna, obuhvatiće devet programskih celina i odvijaće se na različitim lokacijama širom Savamale.

Na glavnom BalkanMala stejdžu, u Depo magacinu u Travničkoj 3, smenjivaće se muzičke veličine iz regiona koje su u značajnoj meri doprinele definisanju balkanskog zvuka, kao što su Mostar Sevdah Reunion, Esma Redžepova, Božo Vrećo, orkestar Bobana Markovića, Bora Dugić i mnogi drugi.

Pored glavnog Balkanmala stejdža u Depo magacinu, muzički program Mikser festivala 2016 će se odvijati i na otvorenom, u ulici Braće Krsmanović na Ženijalnom stejdžu posvećenom najvećim delom ženskom stvaralaštvu u muzici. Ženijalni stejdž će ugostiti neke od najboljih muzičarki u regionu, obuhvatajući najrazličitije žanrove, od roka, panka i popa, preko soula i džeza, pa sve do rep i dub zvuka. Svi koncerti na otvorenom su besplatni.

Ulaznice za centralni muzički program u Depo magacinu dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa. Cena jednodnevne karte je 1100 / 1300 dinara, dok će na dan svakog koncerta cena biti 1300 / 1500 dinara. Komplet ulaznica za svih pet dana festivala je 3900 dinara. Svi koji su kupili komplet karata isti mogu zameniti za festivalsku narukvicu na samom festivalu.

Satnica-BALKAN-MALA-STEJDZ-za-FB Satnica-ZENIJALNO-STEJDZ-za-FB

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+