Program > Ženijalno

unitas slika

Tribina: Borba protiv trgovine ljudima – aktuelni problemi u Srbiji i svetu

Ovom tribinom će biti obeležen Svetski dan borbe protiv dečijeg rada, gde će fokus staviti na aktuelne probleme sa kojima se Srbija, ali ceo svet susreće u pogledu trgovine ljudima.

U razgovoru će učestvovati predstavnici organizacija koje se bave ovom problematikom, među kojima su Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima, Astra, Atina, Crveni Krst Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Međunarodna organizacija rada će ovom prilikom predstavljati projekat humanitarne organizije Unitas fond „PREVENCIJA I EDUKACIJA O TRGOVINI LJUDIMA“ koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvm prosvete, Centrom za zaštitu žrtava trgoine ljudima i Mikser produkcijom, a koji će imati za cilj da informiše i probudi svest o ovoj temi.

Ivana Radović, Astra Sanja Kljajić, Centrar za zastitu zrtava trgovine ljudima Milica Đorđević, Predstavnica Medjunarodne organizacije rada. Mitar Djurasković, Ministarstvo unutrašnjih poslova Biljana Lajović, Dečiji psiholog Jelena Andjelić, Crveni Krst SrbijaMarija Cvejić, Atina Moderator: Miloš Stojiljković, novinar.

Tribina se održava u nedelju, 12.06.2016 godine u 14 časova, u organizaciji Unitas fonda i Mikser fesitvala.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
12/06/2016
14:00 - 15:00 H