Program > Sajam inovacija

ECOPHON – Zvuk utiče na ljude

Ecophon razvija, proizvodi i prodaje akustične proizvode i sisteme koji doprinose dobrom radnom okruženju poboljšavajući dobrobit i učinak ljudi. Naše obećanje »zvuk utiče na ljude« je srž svega što radimo. Ecophon ima poslovnice u 14 zemalja, prredstavništvo u još 30 zemalja širom sveta i oko 750 zaposlenih. Sedište Kompanije nalazi se u Hyllingeu, nedaleko od Helsingborga, u Švedskoj. Ecophon je deo Grupe Saint-Gobain. Na polju Održivosti, Ecophon se zalaže za:

– Proizvodnju i prodaju održivih proizvoda, kako bismo doprineli zdravom radnom okruženju. – Smanjenje količine otpada, korišćenja energije i emisija CO2.

– Obavezan odabir komponenata sa niskim uticajem na životnu sredinu.

– Povećanje količine obnovljivih i recikliranih sadržaja u našim proizvodima. Sve informacije o životnom ciklusu naših proizvoda dostupni su u Ekološkim deklaracijma proizvoda (EPD), overene od strane trećih lica, odnosno nezavisnih organizacija.

ECOPHON kabina – Zvuk utiče na ljude – Akustika kao bitan faktor svakog dobrog prostora Ako uđete u Ecophon kabinu uverićete se u zvučno-akustički komfor koji nude Ecophon zidni i plafonski paneli. Buka iz okruženja biće smanjena.

Ecophon doprinosi dobroj akustici u zatvorenom prostoru, gde prema istraživanju provodimo 90% ukupnog vremena. Neophodno je Ecophon kabinu montirati u zatvorenom prostoru.