Program > Muzika

Edo Maajka

muzika

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih hip-hopera Balkana, dolazi sa novim bendom 27. maja na Mikser festival.

Prošlo je pola godine od poslednjeg samostalnog nastupa Ede Maajke u Beogradu. Sa novim planovima, novim pesmama, novim pratećim sastavom i novim albumom u pripremi, došlo je vreme da se koncertno predstavi i novi koncept.

Edo uvek ističe kako voli da svira na mestima gde se skupljaju neopterećeni ljudi, pa se na Mikser festivalu u maju može očekivati veoma kvalitetan i živ nastup uz njegov zaista impresivan bend.

Na repertoaru se nalaze već dobro poznati hitovi kao što su “Bomba”, „Trpaj“ i „No sikiriki“ , ali u sasvim novim aranžmanima, kao i par još neobjavljenih pesama sa novog albuma. Dve pesme sa budućeg albuma, “Ne mogu disat” i “Od sutra”, već su ranije puštene u etar i jasno govore o novom Edinom muzičkom usmerenju.

Za novi album, Edo je okupio je sastav koga čine istinski majstori svog zanata: Mario Rašić, jedan od najboljih bas gitarista u Hrvatskoj; Yogi Lonich, istinska „faca“ je među muzičarima svetskog glasa, gitarista koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom ; Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove i bubnjar Mirsad Dalipi.

„Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam podijeliti to ludilo sa svima na festivalu. Svirat ćemo par novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbacit van… Ovo mi je prva svirka u Srbiji s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se”, poručuje Edo Maajka.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
River Stage
27/05/2017
22:30 - 23:45 H