Program > Muzika

Justin’s Johnson

muzika

Justin’s Johnson jedan je od najperspektivnijih bendova novije generacije muzičara u regionu. Njihov swing-ska predstavljaju: Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević i Cyro Gastone.

Preko 300 održanih koncerata do sada odveli su ovaj splitski bend i van granica države. Njihovi nastupi na brojnim festivalima bili su veoma zapaženi, a odlično su prihvaćeni i njihovi poslednji veći nastupi nastupi na Exit i Lake festivalu. Nakon prvog demo albuma, 2013. godine bend izdaje i svoj prvi službeni studijski album „Na krivom mjestu u pravo vrijeme“ koji je dobio jako dobre kritike.

Justinsi su u toku vrlo uspešne turneje na kojoj promovišu novi materijal, u kombinaciji sa starim stvarima. Splitska šestorka u ovom trenutku predstavlja novi materijal nastupima u regiji, a novo izdanje pod imenom All In već par meseci struji radio talasima. Radi se o albumu na koji kritika već sada pozitivno reaguje, a zvuk im određuje autentična i originalna kombinacija različitih žanrova. Ove godine je bend na svojoj najvećoj turneji do sada koja broji čak 45 gradova.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
River Stage
28/05/2017
20:45 - 21:45 H