Program > Mikser Kids & Teens

Kreativne radionice za decu

kids

Novosadski humanitarni centar (NSHC) i CARE International

Novosadski humantarni centar pripremio je miks kreativnih radionica I animatorskih igrica za rad sa decom. Ovakve vrste aktivnosti NHC redovno sprovodi u radu sa decom migrantima. Cilj je opuštanje, kreativno promišljanje i zabava.

U okviru rada, deca će imati prilike da nauče i ručno izrade ogrlice i narukvice od različitih materijala, oslikaju šolje i podmetače akrilnim bojama, upoznaju origami tehniku, ali i nauče o sađenju i nezi biljaka kroz radionicu „Čarobni pasulj“.

U pauzama između kreativnih radionica, dešavaće se animatorske igrice kao što su muzičke stolice, pamćenje imena, ko brže pljesne, imitacije, gluvi telefoni i slično!

CARE International je globalna nevladina organizacija čiji su humanitarni i razvojni projekti usmereni na suzbijanje siromaštva i pružanje direktne humanitarne pomoći, a koji obuhvataju više od 65 miliona ljudi u 95 zemalja širom sveta. Odgovarajući na širenje humanitarne krize u regionu, CARE International Balkan je, u 2015. i 2016., pružio hitnu humanitarnu pomoć za više od 300.000 izbeglica I migranata sa Bliskog Istoka obezbeđujući hranu, sklonište, odeću, higijenske pakete,kao I kroz ostale vidove podrške.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Mikser Kids & Teens
28/05/2017
12:00 - 16:00 H