Program > Muzika

Love Revolution Party /w Bang La Decks & Sagi Abitbul

muzika

Love Revolution Party na Mikser festivalu pored kvalitetnog muzičkog programa, kao i uvek nosi važnu poruku , ali nas i vraća na početke, baš kao i lokacija devetog Mikser festivala, koji se održava u Žitomlinu na Donjem Dorćolu, na mestu na kojem je sve i počelo.

Kako su različite revolucije u toku i zapravo nikada ne staju, mi se pridružujemo uvek onoj najlepšoj – “Ljubavnoj revoluciji “ koja simbolizuje jedan drugačiji pogled na ljubav i daje nadu da nije sve izgubljeno. Čak i kada je iskušenja previše.

Love Revolution Party ugostiće BANG LA DECKS DJ duo grčkog porekla koji je osvojio ceo svet svojim hitovima kao što su UTOPIA, KUEDON, ZOUKA i AIDE, koje su u svoje setove uvrstili i svetski DJ-evi poput Avicii, Guetta, Afrojack, Benassi, R3hab, itd. Njihova jedinstvena fuzija ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance Muzikom u protekle 4 godine učinila ih je naročito omiljenim DJ-evima na području Balkana, odakle i crpe inspiraciju za svoje stvaralaštvo.

Nakon njih, binu preuzima DJ SAGI ABITBUL, a njegov najveći hit STANGA sigurno ste čuli mnogo puta po klubovima, žurkama i radiju u poslednjih godinu dana! Ovaj izraelski DJ modernom fuzijom ETNO i ORIENTAL elemenata sa elektronikom stavlja ovaj muzički trend na potpuno novi nivo što će nesumnjivo pružiti Srbiji priliku za jedinstveno RAVE iskustvo 27. maja na LOVE REVOLUTION žurci u okviru MF-a.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
River Stage
27/05/2017
23:50 - 06:00 H