Program > Vizuelne umetnosti, teatar i film

Pozorišna predstava: VANVREMENSKE VREDNOSTI

predstava

PREDSTAVA „VANVREMENSKE VREDNOSTI“: Mikser Teatar, nedelja 13-14h

Koje su to vanvremenske vrednosti?

Sa puno pokreta, igre i muzike, predstava „Vanvremenske vrednosti“ govori o svetu koji se stalno menja. Medjutim postoje izuzetci, postoje one vrednosti koje preživljavaju zub vremena.

To su SLOBODA, LJUBAV, VERA i NADA!

Predstava je autorski projekat Omladinske grupe „Promena“, podržan od strane Ministarstva omladine i sporta RS. Predstava je osvojila treću nagradu na Festivalu kratke dramske forme dece i mladih Beograda 2016. godine, kao i nagradu za odabir muzike.

10 glumaca, 8 igranja predstave i više od 800 gledalaca.

Omladinska grupa „Promena“ okuplja mlade pojedince željne da menjaju svet oko sebe. Grupa je nastala 2015. godine na teritoriji gradske opštine Čukarica i radi na ostvarivanju ciljeva u oblasti edukacije dece i mladih. Rad Omladinske grupe „Promena“, uskladjen je sa Nacionalnom strategijom za mlade za period od 2015. do 2025. godine (usvojenoj od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije).

Misija jeste razvoj interkulturalnosti i solidarnosti, kao i prepozanavnje uloga mladih u izgradnji modernog, demokratskog, gradjanskog društva zasnovanog na kulturi nenasilja i toleranciji. Verujući da volonterizam jeste i uvek treba da bude osnova civilnog društva, grupa je naišla na veliku podršku lokalne zajednice.

MLADI ZNAJU, MOGU, UMEJU I HOĆE!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Square Stage
28/05/2017
13:00 - 14:00 H