Program > Dizajn

_MG_7130 copy

Stuff – interaktivni brend

Stuff je eksperiment. Kontemplacija na temu komfora, praktičnosti i luksuza. Samo najkvalitetniji materijali. Promišljeni detalji. I, prije svega, jednostavnost. To je ono čime su se vodili autori ove kolekcije, Marko Murtić i Simon Piperčić Morasi. Ovaj raznovrsni i razigrani asortiman opreme za interijere i eksterijere stvoren je s ljubavlju, imajući u vidu specifičnosti najnovijih stambenih, hotelskih i poslovnih prostora. Stilska i funkcionalna univerzalnost i prilagodljivost pojedinih komada idealni su za oblikovanje novih, suvremenih prostora.

Dizajnerski dvojac Marko Murtić i Simon Piperčić Morasi stvorili su jedinstveni brend! STUFF je naziv za namještaj stvoren od najfinijih materijala izvrsne kvalitete, a karakteristike su mu komfor, praktičnost i luksuz. Obogaćen inteligentnim detaljima.

Ovaj novi hrvatski brend bit će predstavljen na Mikser festivalu koji se održava od 8. – 12. lipnja 2016. godine u Beogradu, te na Design Districtu u Zagrebu. Dvije su to najveće regionalne smotre kreativnosti i inovacija.

Hrvatski brend Stuff pozvan je da se predstavi na ovom značajnom festivalu i prezentirati svoja inovativna rješenja.

„STUFF izlazi na tržište kao superior design brand namijenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih interijera, ali i stambenih objekata. Iako smo novi na tržištu, izrazito mi je drago da su organizatori Mikser festivala prepoznali talent, kao i trud koji smo uložili u stvaranje Stuff namještaja koji ćemo prvi put u regiji predstaviti upravo na Mikseru“, izjavio je Marko Murtić, naš poznati dizajner interijera i magistar arhitekture.

Između ostalih komada, na Mikseru će biti predstavljen i „Folder“ koji je do sada izazvao najveći interes kupaca i kolega kreativaca. Riječ je o sofi koja lako postaje komotan ležaj, nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja. Praktičan je i trajan, s vrlo jednostavnim mehanizmom rastvaranja. I unatoč svojoj praktičnosti i namjeni uštede prostora, ovaj komad vizualno toliko mami da je do sada najčešće završavao u domovima onih kojima nije potreban dodatni ležaj u stanu već udoban i lijep, osobni ‘kutak’ u svakodnevnici.

Inače, namještajem brenda STUFF uređen je interijer hotela D – Resort Mandalina u Šibeniku, omiljenog hotela brojnih nautičara i vlasnika jahti obzirom da se hotel nalazi u sklopu Mandalina Marine & Yacht Cluba. Za potrebe hotela Marko Murtić dizajnirao je i proizveo više od 30 komada namještaja koje se danas može pronaći u trgovinama Art interijeri u Zagrebu i Splitu, u ljubljanskom Noxu kao i putem web shopa na službenoj web stranici http://www.stuffurniture.com/.

Pridružite nam se na promociji brenda STUFF: „Interaktivni brend“, u nedelju 12. juna od 19.30 h u Mikser House-u. Prezentaciju će voditi Marko Murtić, a posle prezentacije nam se pridružite i na koktelu od 19:30h.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
12/06/2016
12/06/2016
19:30 - 20:00 H
20:00 - 22:00 H

Učesnici

 • _MG_7130 copy

  Stuff

  Stuff je počeo kao eksperiment. Sada je udobnost, praktičnost, luksuz. Samo najbolji materjali i vrhunski kvalitet. A opet – zadržava jednostavnost. To je ono što su autori Stuff-a imali kao viziju tokom rada. Ovo je raznolika i razigrana kolekcija nameštaja, funkcionalna i vizuelno svestrana, koja je prilagođena savremenom prostoru.

  Pridružite nam se na promociji brenda STUFF: Interaktivni brend u nedelju 12. juna od 19h u Mikser House-u. Prezentaciju će voditi Simon Morasi Piperčić i Marko Murtić, a posle prezentacije nam se pridružite i na koktelu od 19:30h.

  Kontakt: http://www.stuffurniture.com/

  Picture7

  Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+