Program > Edu zona

Radionica: Innovate Heritage Icons

edu | radionica

Radionica Evropskog Instituta za dizajn (IED): Innovate Heritage Icons – Food, Lifestyle Product and Services: contextualizing local cultural experiences into global markets

Evropski institut za dizajn Istituto Europeo di Design (IED) u saradnji sa Nemestic Studiom iz Novog Sada održaće radionicu “Innovate Heritage Icons – Food, Lifestyle Product and Services: contextualizing local cultural experiences into global markets” koja će se održati 27. maja na ovogodišnjem festivalu Mikser 2017.

Radionicu će voditi dizajner i konsultant Federiko Fereti, koji je takođe docent i kordinator master programa Inovacija, strategija i proizvod.

Cilj radionice je omogućiti učesnicima da prođu kroz čitav proces inovacije u dizajniranju  proizvoda. Fokus ove radionice biće na inovaciji jednog od najtradicionalnijih specijaliteta na Balkanu – Ćevapa. Ova kreativna radionica je zamišljena kao kombinacija predavanja ili praktične nastave. Učesnici će biti podeljeni po grupama, a na kraju radionice imaće priliku da prezentuju svoj proizvod.

Program radionice možete pogledati ovde.

Zainteresovani studenti koji žele da učestvuju potrebno je da se registruju na sajtu IED-a na sledećem linku kao i da pošalju svoj CV i portfolio radova na mejl studiranje@nemestic.com.

Takođe, tokom trajanja radionice, moguće su individualne portfolio konsultacije.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Mikser Trg
27/05/2017
12:00 - 19:00 H