Program > Edu zona

Radionica: KreNI i ti?

Ukoliko ste se pitali kako okupiti stejkholdere za rešavanje društvenih problema i kako mapirati probleme u gradu kroz kreativno promišljanje, volite svoj grad i želite da pozitivno doprinesete celoj zajednici, onda vas pozivamo na druženje.

Radionica “KreNI i ti?” je prvenstveno namenjena mladim i društveno angažovanim pojedincima, predstavnicima civilnog sektora koji se bave mladima, kulturom, kreativnim industrijaima, profesionalcima u oblasti kreativnih industrija i komunikacija, ali i svima koji su zainteresovani da se osnaže za pokretanje svojih kreativnih ideja!

Kroz radionicu ćemo segmentski proći organizaciju KreNI konferencije, od umrežavanja donatora i gradskih institucija, formiranja timova, mapiranja društvenih problema i kreativnog razvoja rešenja.

Mladi ambasadori su omladinska organizacija iz Niša koja okuplja mlade ljude na svim nivoima obrazovanja u Nišu, Novom Pazaru i Kruševcu. Krajem 2015. godine pokrenuli smo prvu konferenciju kreativnih industrija na jugoistoku Srbije, KreNI, koja okuplja mlade kreativce. Kroz pet dana kreativci prolaze kroz radionice sa inostranim ekspertima iz oblasti kreativnih industrija, pronalaze društvene probleme koje žele da reše na kreativan način i uz pomoć mentora dolaze do idejnog rešenja, koje poslednjeg dana predstavljaju donatorima.

Radionicu će držati: Snežana Andrić, gen. sek. Mladih ambasadora, Branko Krsmanović, predsednik Mladih ambasadora, Aleksandar Stamenković, projektni menadžer Mladih ambasadora, Sonja Petković, student Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, učesnika KreNI konferencije; Strahinja Tabaković, student Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan, koordinator volontera na KreNI konferenciji

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Silos 2: Radionice
27/05/2017
16:00 - 17:30 H