Program > Mikser Kids & Teens

DSC_0738

Tribina: Bolji svet – poštujmo različitosti

Tribina “Bolji svet – poštujmo različitosti”, održaće se u okviru Mikser Festivala u četvrtak 9. juna u 10.30 časova u prostorijama Kluba Monsun, Travnička 3, Beograd.

Tribinu će voditi psiholog Eleonora Vlahović, savetnica u Ministarstvu prosvete, a na tribini će biti predstavljeni i najbolji radovi konkursa Bolji svet.

Na tribini će biti obraćene sledeće teme: rodna rvnopravnost, poštovanje razlčitnosti i seksualna orijentacija, vršnjačko nasilje, prevencija trgovine ljudima, nasilje na internetu i komunikacijske veštine među mladima, a mogu se prijaviti svi zainteresovani učenici sedmog i osmog razreda osnovnih i svih razreda srednjih škola.

Prijave se vrše slanjem podataka (ime, prezime, naziv i mesto škole, razred i odeljenje) na mejl adresu youth@mikser.rs, a učenici mogu da se prijave individualno, ili kao odeljenje.

Projekat Bolji svet sastojao se iz edukativnih i interaktivnih radionica u kojima su učestvovale nevladine organizacijae i stručnjaci, a odvijao se u periodu od marta do maja 2016. godine sa ciljem da podigne svest mladih o relevantnim društvenim temama, ali i da ih aktivira i ohrabri da predlože svoja rešenja.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
09/06/2016
10:30 - 13:00 H