BUDUĆNOST KOJU DIZAJNIRAMO

Mlade dizajnere čeka sjajna prilika dok se upuštaju u inovativnu oblast kružnog dizajna! Mikser festival kroz projekat NextGen predstavlja Masterklas „Budućnost koju dizajniramo“, transformativnu sesiju koja ima za cilj upoznavanje učesnika sa osnovnim principima i praktičnim primenama kružnog dizajna.

Ovaj ekskluzivni masterklas koji vodi Jelena Matić, profesorka Univerziteta u Beogradu, zakazan za 24. maj 2024. od 14:00 do 18:00 sati, obećava impresivno putovanje u svet održivog dizajna. Učesnici će istražiti zamršenu dinamiku kružnosti i njenu ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti dizajna.

Pogram počinje sa uvodom u principe kružnog dizajna, nakon čega sledi uronjavanje u izazove i prilike u stvarnom svetu. Učesnici će se uključiti u praktične vežbe, sarađujući u timovima na pronalaženju inovativnih rešenja prilagođenih specifičnim scenarijima.

Događaj se završava prezentacijom dizajnerskih rešenja, gde će svaka grupa izložiti svoje vizionarske ideje. Konstruktivne povratne informacije od fasilitatora i vršnjaka će podstaći okruženje za zajedničko učenje, inspirišući dalje istraživanje principa kružnog dizajna.

Po završetku masterklasa, učesnici će dobiti sertifikat o učešću, kojim se priznaje njihova posvećenost principima kružnog dizajna.

Pridružite nam se dok krećemo na transformativno putovanje ka održivijoj budućnosti, gde dizajn nije samo stvaranje, već i očuvanje i regeneracija.

Radionica se održava 24. maja 2024 od 14:00 – 18:00 sati, a možete se prijaviti na ovom linku.