Vesti

22.04.2019

Sunday Stories na Mikser festivalu 2019

Sunday Stories, Sarajevo prvog dana Mikser festivala u Dorćol Platzu!

O njima:

Sunday Stories je bend iz Bosne i Hercegovine, stacioniran u Sarajevu, a osnovan pre 6 godina. Njihovi prvi koraci u muzici stilski su pokrivali džez sa primesama roka, dok prvi album ima pregršt žanrova od popa do latino džeza upakovanih u zvuk Sunday Stories. 
Album je osvojio srca publike kako domaće tako i regionalne, dok se naročito ističe pesma “My man is a dick” sa preko 80.000 pregleda na društvenim mrežama. Sunday Stories se rado priseća turneja u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Albaniji, Makedoniji i Srbiji.

Novi single Sunday Stories su odlučili uraditi na našem jeziku, u produkciji Đanija Pervana, producenta koji je između ostalog sarađivao i sa Letu Štuke, Natali Dizdar,… Tekst za novu pesmu pod nazivom “Dišem” pisala je Nina Babić, dok su članovi zajedno radili aranžman. 
Sunday Stories djeluju u sastavu Nine Babić, Mustafe Kurtalić i Saše Ćirića već 6 godina, a od nedavno se u vidu stalne postave pridružuju Mirza Sijerčić i Adi Avdić.

Njihova reč:

” Ekipa se iznimno raduje Mikser festivalu, te se nada da će Disati zajedno sa publikom cijeli koncert. Na koncertu se može očekivati koktel strasti i vratolomne ringišpilne fuzije starih vremena sa modernim dobom. ”