Izložba gradova klaster projekata – izložba postera, video prezentacija i susret

Još jedan način da se upoznate sa raznovrsnošću metoda i izazova implementacije rešenja zasnovanih na prirodi zasnovanih na učešću u gradovima, jeste izložba postera na kojoj ćemo, pored euPOLIS projekta, prikazati klaster gradova koji su na istoj misiji stvaranja zajednička strategija i temeljnih vrednosti metodologija urbanog planiranja za budućnost.

Posetioci će imati priliku da saznaju više o Bogoti, Palermu, Trebinju, Limeriku, Talinu, Rigi i mnogim drugim gradovima, da razmene iskustva sa njihovim predstavnicima i podele svoja.

Iz euPOLIS klaster grupe projekata predstavićemo kratak video o gradovima, a svi prisutni će imati priliku da popune kratku anketu i daju povratne informacije o predstavljenom gradu.

Na taj način ćemo obezbediti umrežavanje i upoznavanje čak i na daljinu i omogućiti stvaranje trajnih veza između gradova.

euPOLIS Gradovi: Bogota, Limasol, Trebinje, Palermo, Beograd, Gladsaks (Kopenhagen), Pirej (Atina), Lođ „Sestrinski projekti“:

GoGreenRoutes: Burgas, Lahti, Limerik, Talin, Umea, Versaj;

In-Habit: Kordoba, Luka, Nitra, Riga; Varcities: Kastelfranko Veneto, Hanija, Dandalk, Đira, Luven, Novo mesto i Skeleftea

Dereta - glavna sala

24. maj

09.00-17.00