Spacy

Spacy, prostrani sto koji štedi proctor, idealan je za ljude koji rade od kuće sa laptopima, dizajniran da bude kompaktan, ali koristan. Možete ga lako sklopiti i skloniti kada ga ne koristite, što ga čini odličnim za male prostore.

Postavljanje je lako sa samo četiri dela koja se brzo spajaju. Noge su pametno napravljene da klize ispod nameštaja poput sofe, štedeći vam dragoceni podni prostor. Pored toga, postoji magnetna traka na sredini nogu koja ih drži zajedno kada se sto ne koristi. Prečke stola dodaju dodatnu snagu bez potrebe za dodatnim zavrtnjima – samo klikne na svoje mesto. I ploča stola ima magnetne ivice, tako da možete da pričvrstite stvari kao što su punjači ili knjige, pa čak ima i policu za dodatno skladištenje. Kada ne radite, možete da okrenete metalni lim uspravno da držite časopise ili knjige.

.

Ana Mišović

Obrazovanje Ane Mišović obuhvata završene osnovne i master studije industrijskog dizajna na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Trenutno je upisana na doktorskim studijama na istom univerzitetu. Od svoje 15. godine studira za industrijskog dizajnera. Odmah po završetku magistarskih studija imala je veliku privilegiju da bude pozvana da radi kao nastavnica na Odseku za industrijski dizajn Visoke škole za dizajn. Osim što je bila prosvetni radnik, radila je i u oblasti marketinga, kao i u industriji. Trenutno radi u Galeriji 12, medijskom studiju.

https://www.linkedin.com/in/ana-misovic-597574176/