CARE TO SHARE

„Care To Share“ – onlajn platforma koja omogućava lokalnim zajednicama da dele, iznajmljuju i pozajmljuju predmete umesto da ih direktno kupuju. Naša platforma obuhvata lepotu i izdržljivost artikala koje već posedujemo, promovišući održivost i nudeći alternativu kupovini sezonske robe. Kroz „Care To Share“, korisnici mogu otkriti raznovrstan asortiman dostupnih artikala u njihovoj zajednici, od odeće za posebne prilike do sportske opreme za avanture na otvorenom. Pozitivni uticaji: Olakšavanjem deljenja i iznajmljivanja predmeta, „Care To Share“ doprinosi smanjenju tekstilnog otpada i emisija CO2 povezanih sa modnom industrijom.

Ukratko, „Care To Share“ se bavi ekološkim izazovima koje postavlja industrija brze mode pružajući održivu alternativu koja podstiče saradnju u zajednici i svesnu potrošnju. Kroz našu platformu, cilj nam je da negujemo kulturu deljenja i smanjimo uticaj potrošnje odeće na životnu sredinu, jedan po jedan iznajmljivanje.

Zofia Chrabaszcz

Zofia Chrabaszcz je multidisciplinarna dizajnerka vođena strašću za dizajnom u različitim disciplinama. Specijalizovana za izradu zadivljujućih digitalnih rešenja, ona integriše principe dizajna usmerene na čoveka u svoj rad, obezbeđujući besprekorno korisničko iskustvo. Odrastajući u Berlinu sa poljskim korenima, Zofia je oblikovala raznovrsna kulturna pozadina, podstičući duboku radoznalost i ljubav prema istraživanju. Njeno putovanje širom Evrope, obuhvatajući gradove poput Londona, Beča, Berlina i Varšave, pružilo je neprocenjiva iskustva i uvid u multikulturalne prakse dizajna. Diplomirala je dizajn proizvoda na Univerzitetu Ravensbourne u Londonu, dopunjujući njeno praktično iskustvo kao UKS/UI dizajner. Fascinirana Don Normanovim pristupom dizajnu usredsređenom na ljude i planetu, ona je duboko posvećena stvaranju rešenja kojima je prioritet održivost i dobrobit korisnika. Ona aktivno učestvuje u Climatebase Fellowship, gde se fokusira na razumevanje kako različite industrije reaguju i kreiraju rešenja za klimu. Kroz ovo druženje, Zofia je upoznala i sarađivala sa pojedincima istomišljenika koji su strastveni u tome da naprave razliku. Ona stalno traži nove mogućnosti da proširi moje veštine i produbi moje razumevanje potreba korisnika i procesa dizajna.

 

https://readymag.website/u622184256/4384329/