Konferencija Mikser festivala 2024 Mikro razgovori je mesto susreta hrabrih pojedinaca i inovatora iz različitih sfera života i disciplina ključnih za iznalaženje novih pristupa – taktika koje na efektan način rešavaju savremene društvene i ekološke izazove.

U duhu hibridnih komunikacija kojima želimo da dopremo do mlade angažovane publike, ovogodišnji razgovori su koncipirani kao petominutna predstavljanja po 5 uspešnih primera mikro-taktika i inicijativa iz različitih tematskih oblasti, od mikro arhitekture, preko kapilarnog aktivizma, do taktika preživljavanja alternativne kulture u Srbiji i brojnih drugih primera „neodustajanja“, čiji nosioci potom učestvuju u moderiranoj polučasovnoj razmeni iskustava sa publikom, po principu „how to…“. Zaključci ovih 5×5 razgovora u vidu društvenih „hakova“ formiraće finalni Mikro Manifest Mikser Festivala sa konkretnim preporukama za zdraviji društveni ambijent.

 

Ulaz za sve programe je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta, svoje mesto možete rezervisati popunjavanjem OVOG FORMULARA.